Een goed begin van je dag!


Dit is CaffèNino.
De bonen van CaffèNino worden op het zonnige Zuid-Italiaanse eiland Sicilië geproduceerd, in een prachtige authentieke branderij waar al sinds 1953 de ambacht van het melangeren en koffiebranden wordt overgedragen aan de nieuwe generaties. De oorsprong van de eerst gezette koffie ligt dicht bij onze familie roots. Maar het zijn de Italianen die zich al anno 1900 meester gemaakt hebben in zowel het produceren van espresso- koffieapparatuur, het melangeren, branden en natuurlijk het bereiden van koffie. De keuze van onze partner in Nederland lag daarom ook voor de hand, hun roots ligt in Italië en ze bewandelen de wereld van koffie al sinds 1988. Zo is een mooie samenwerking ontstaan die de komende jaren nog voor veel verrassende ontwikkelingen zal zorgen.


Eerlijkheid en duurzaamheid waarborgt echte kwaliteit
Een mooie kwaliteit koffie komt natuurlijk niet zomaar in je kopje, een belangrijk deel van het hele proces is natuurlijk de oorsprong van de rauwe bonen. Onze fabriek werkt nauw samen met duurzame- gecertificeerde leveranciers van rauwe- ongebrande koffiebonen. Want we willen natuurlijk niet dat wij bijdragen aan de enorme boskap waaraan de grotere spelers en supermarkten veelal hun bonen vandaan halen.  

Onze koffie komt van een eerlijke en zorgvuldig behandelde koffieplantages waar echte arabica kwaliteiten en hoogwaardige robusta wordt verbouwd. Op deze plantage wordt rekening gehouden met de biodiversiteit om de natuur en leefomgeving van dieren en insecten zo goed mogelijk in stand te houden. Want een gezonde biodiversiteit zorgt voor het behoud van onze natuur en tevens voor minder tot zelf geen gebruik van bestrijdingsmiddelen!

Onze "met de hand geplukte" koffie zorgt natuurlijk ook voor een goede en eerlijke inkomstenstroom voor de boeren die daardoor liefde houden voor hun werk en daarmee de kwaliteit van het product waarborgt. Dit samen met een ambachtelijk brandproces geeft de perfecte totstandbrenging in uw kopje. Daarbij zijn hand geplukte koffiebonen veel beter voor het behoud van uw koffiemachine en koffiemolen! En haalt u veel meer koffie uit een kilo bonen dan met een in uit massa geproduceerd koffiemerk.

 

Bestel heel eenvoudig uw koffiebonen online
Via onze webshop kunt u op dit moment onze eerste drie melanges eenvoudig bestellen. Maandelijks vers gebrand en geschikt voor gebruikers van bekende espressomachines als Bezzera, Rocket, Vibiemme of ECM. Maar ook voor gebruikers van de volautomatische koffiemachines als JURA, Saeco, Siemens, Franke of DeLonghi. Wij kunnen al verklappen, in de zomer van 2022 lanceert CaffèNino haar tweede melange lijn!

Zakelijk wordt alles voor u tot in de puntjes verzorgd
Om het koffiegevoel bij u op het werk compleet te maken bieden wij onze klanten alleen het aller beste. Iedere bedrijfssituatie wordt persoonlijk beoordeeld om zo het hoogst haalbare resultaat te realiseren voor de scherpst mogelijke deal. Daarom bieden wij zéér aantrekkelijke lease oplossingen voor o.a. Franke, JURA en andere professionele espressoapparaten. Van een losstaand systeem, combinaties met professionele melkkoeler en koppenwarmer tot complete betaalsystemen.

Wij zeggen altijd, goed servies maakt de beleving af. Daarom leveren wij onze diensten altijd compleet met hoogwaardig porseleinen CaffèNino kop en schotels, bedrukte kartonnen bekers, suiker en toebehoren. Tevens verzorgen wij een assortiment van heerlijke verse thee geserveerd uit professionele dispensers met een grote variatie in smaken. Met onze thee bespaard u tot wel 90% aan afval.

 • ZZP'ers
 • MKB
 • Horeca
 • Kantoren en complexen
 • Congrescentra
 • Sportverenigingen
 • Businesscenters
 • Flexwerk locaties
 • Scholen
 • Gemeente


 •